Mensen in beweging brengen is mijn drive. Met mijn achtergrond in de sportmanagement en de online marketing is het mijn kracht om kansen binnen de sportmarkt te benutten.

Voor mij is online marketing een middel om doelstellingen te bereiken en dat middel zet ik graag in om mensen in beweging te brengen. Met voorkeur voor de sportbranche, maar in sommige gevallen ook op andere vlakken. Voor mij is het de uitdaging om telkens weer een nieuwe manier te vinden om doelgroepen te boeien en te binden. Bij online marketing werk je binnen dezelfde kaders, maar is de roadmap naar een succesvol resultaat voor elke situatie en product weer anders. Dat maakt het zo interessant.

Ik ben een allround online marketeer die een online strategie kan ontwerpen en daar invulling aan kan geven. Zichtbaar- en vindbaarheid door middel van het inzetten van de passende online marketing kanalen en tools is mij niet vreemd. Ik kan samenwerken met online marketingbureau’s, kan de offertes beoordelen en ik spreek de taal van een online marketeer. Ik bedenk creatieve oplossingen om campagnematig mensen aan jouw merk binden om ze uiteindelijk om te zetten naar leads.
Ik monitor nauwkeurig de effecten van mijn activiteiten en stuur waar nodig bij op basis van informatie die ik verkrijg vanuit data.

De ervaring en kennis die ik meeneem wanneer jij met mij samenwerkt:

- Een HBO werk- en denkniveau en strategisch denkvermogen
- Relevante werkervaring binnen mijn onderneming vanaf 2013
- Kennis van en ervaring met:
o Google Ads
o SEO (Search Engine optimization)
o Social media: Facebook, Instagram, LinkedIn
o Social advertising
o Wordpress
o Mailchimp
o Photoshop
o Google Analaytics
o Datagerichte analyses
- Ik kan online campagnes en webbureaus aansturen
- Een proactieve en zelfstandige werkhouding
- Ondernemend, creatief, planmatig en zorgvuldig
- Passie voor sport
- Teamplayer
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play