Release your ideas and create business!

U heeft geklikt op met mijn profiel door nieuwsgierigheid en dat is precies wat u ook wilt bereiken bij uw prospects maar ook uw huidige klanten.

Wat als het kan?

U zoekt iemand die uw sales en marketing net even "out of the box"​ bekijkt en met enthousiasme en gedrevenheid aanpakt? Uw eigen business development consultant die werkt aan uw on- en offline sales en marketing én dus samen met u werkt aan uw groei. Let's talk about a match?

Vanuit de start vanuit mijn loopbaan in de horeca, waar alles om de beleving en klantervaring draait, heb ik, na diverse leidinggevende en management rollen, in 2007 de overstap gemaakt naar de ICT.
Vanuit hier ben ik gevraagd voor uiteenlopende functies op het gebied van project coördinatie, accountmanagement tot het deelnemen en opzetten van nieuwe business.

In alle bovengenoemde functies is mijn energie en dus de rode draad in mijn carrière terug te vinden in het leggen, het zien en creëren van business en het doorontwikkelen van on -en offline verbindingen met als doel: GROEI.

Mijn inzicht, kennis, enthousiasme en passie voor "online" sales, marketing, branding evenals de psychologie hierachter hebben in 2014, mede door een zeer gewaardeerd groot netwerk, geleid tot de opzet van *************.

************* helpt u met uw groeiwensen door het doorvoeren van on- en offline sales en marketing ideeën, mogelijkheden en tooling. Deze gaan altijd gepaard met het uitbouwen van uw netwerk met als doel uw groei en dus meer omzet!

Vanuit een goede basis op het juiste moment met de juiste boodschap bij de juiste persoon/doelgroep via het beste kanaal binnenkomen. Wanneer u dit weet te realiseren, maakt u echt contact. U speelt dan in op het moment en de behoefte.

Waar ligt op dit moment uw zakelijke behoefte?

Ik ben ook nieuwsgierig en derhalve benieuwd naar uw verhaal en mogelijke vraag; ************ |+********** | ************

Keywords/tags: Commercieel, Account Management, Business Development, ICT, Recruitment, Marketing, Organisator, Connector, Brainstormer, Motivator, LinkedIn, Training & Coaching.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn profiel.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play