"Goed verhaal!" Dat is de reactie die je wilt uitlokken bij je (potentiële) klanten! Maar misschien heb je geen kaas gegeten van marketing, of er gewoon geen tijd voor. En waarschijnlijk is er geen plek voor een fulltime marketeer in jouw bedrijf.

Ik heb de oplossing. Want ik ben jouw flexibele ondersteuning op het gebied van reclame maken. Je eerste stap richting verkoop. Je zet me in als je me nodig hebt, en gaat zelf verder zodra het kan.

Reclame maken kun je op veel manieren doen. In tekst, beeld en beleving. Via social media, Google of in de regionale krant. Met de presentatie in je winkel of op een gebruiksvriendelijke website. Welke vorm past bij jou en welk kanaal kies je? Ik geef je graag advies en voer indien gewenst vervolgens ook de concrete acties voor je uit.

Met bijna 15 jaar ervaring in marketingcommunicatie, tekstschrijven en webdesign, en met een diploma grafische vormgeving in mijn rugzak, kan ik je van A tot Z helpen. Tegenwoordig heb je vaak diverse specialisten nodig die een stukje voor je kunnen oplossen, maar ik ben allround en heb een goed netwerk. Je kunt bij mij dus voor alles terecht. Wel zo makkelijk!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play