Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar wel een leven!

Hoe kan ik u helpen?

Zoekt u een resultaatgerichte allrounder in de financiële administratie / debiteuren-, crediteurenbeheer met analytisch vermogen alle puzzelstukjes op de juiste plek krijgt? Met het een oog voor de details? Snel schakelt tussen diverse taken? En met uitgebreide ervaring binnen profit en non-profit organisaties?

Graag wil ik mij voorstellen!

De sleutel tot mijn geluk is, dat ik een beroep heb die bij mijn passie past. En dat zijn cijfers.
Ik vind het leuk om dingen uit te zoeken en te bestuderen. Ik blijf nieuws- en leergierig. Ik vind het prachtig om vanuit die “schoenendoos” een complete boekhouding en administratie op te zetten en in te richten. Ik hou van specifieke activiteiten, zoals bij een grote organisatie van projectmatige werkzaamheden ten behoeve van een jaarrekening uit te voeren.

Mijn kracht?

Mijn kracht is in het oplossen van het probleem, flexibel en reagerend op nieuwe situaties, waarbij analytisch denken en cijfermatig inzicht word gevraagd. Snel schakelen tussen diverse taken, of gaat het om telefonisch klantencontact of memoriaal boeken.

Wat is mijn drive?

Mijn drive is om mijn opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van administratie en financiën optimaal te benutten en te blijven verder ontwikkelen door de ervaring en opleidingen.


Mijn ervaring?

Door mijn grote verscheidenheid aan activiteiten als boekhoudkundig- en financieel-administratieve medewerker heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Ik was verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en het beheer van de verschillende financiële administraties, waarbij onder andere kas, bank, crediteuren- en debiteurenbeheer, het invoeren van betalingsopdrachten en het aanmaken van betaalbatches. Voorbereidende werkzaamheden ************. jaar-/periodeafsluiting of accountantscontrole, VJP, BTW /ICP/ ICL aangifte, KOR/ suppletie.
Bewaking van de openstaande posten, contact onderhouden met de cliënten ten behoeve van debiteurenbeheer. Rapporteren met betrekking tot omzet en openstaande posten.

Spreekt mijn proactieve houding u aan die ik graag zou inzetten voor uw bedrijf. Aarzel niet, neem contact met mij op! Ik zou graag in de gelegenheid worden gesteld om de mogelijkheden te bespreken.


Mail: ************

Met vriendelijke groet,

Maria *****


 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play