Je bent op zoek naar een tekstschrijver, die de juiste toon weet te raken en je verder helpt met zakelijke teksten? Je hebt een blog en zoekt een gastblogger om meer blogs te kunnen publiceren? Je website is aan vernieuwing toe en je wilt deze zoekmachinevriendelijk (SEO) maken? Of je geeft een tijdschrift uit en je bent op zoek naar een creatieve tekst? Ik help je graag bij het schrijven van een passende tekst voor jouw doelgroep.

Schrijf je de tekst toch liever zelf en wil je deze enkel laten corrigeren? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. 'Ik wordt', met -dt? Ik krijg er de kriebels van. Vergelijkingen weergeven als 'groter als'? Vreselijk! Contaminaties als 'het kost duur' of 'als kind zijnde'? Bah! Ook pleonasmen en tautologieën zijn bij mij niet veilig. Wanneer ik jouw tekst corrigeer of redigeer, weet je zeker dat dergelijke stijlfouten niet meer in de tekst voor komen. Als voormalig juridisch medewerker, ben ik in staat om ingewikkelde teksten te herschrijven naar begrijpelijke taal, maar ook om zakelijke teksten een beetje leesbaarder te maken. In overleg bepalen we de doelgroep en stemmen we de tone of voice van de tekst daar op af.

Op mijn website vind je in mijn portfolio een variatie aan teksten die ik al eerder in opdracht schreef. Denk daarbij aan onderzoeksartikelen, gastblogs, product- en websitebeschrijvingen, reisblogs en commerciële teksten. Naast mijn portfolio vind je daar ook mijn blog, waarin ik schrijf over mijn ervaringen in het dagelijks leven.

Wil je meer over mij weten of denk je dat ik iets voor je zou kunnen betekenen, neem dan gerust (vrijblijvend) contact met mij op of neem een kijkje op mijn website ************. Wellicht kunnen we onder het genot van een kopje koffie eens sparren en beoordelen of ik je kan helpen bij het bereiken van het resultaat dat jij voor ogen hebt.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play