Ervaren HR-professional (business partner, trainer en coach) met vele ' vlieguren' in HR-advies en bijbehorende organisatorische vraagstukken zoals: leiderschap, strategische personeelsplanning, vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid en uiteraard verandermanagement.

Na 13 jaar als HR Business Partner werkzaam geweest te zijn, waarbij ik veel trainingen (communicatievaardigheden, leiderschap, werving, ziekteverzuim etc.) heb gegeven, wordt het tijd om een switch te maken naar volledig trainerschap, coaching en HR Advies op interim-basis.

Tevens ben ik in 2017 begonnen als trainer, naast mijn baan als HR Business Partner. Ik heb trainingen en intervisie verzorgd bij GVB Amsterdam, CRH Parijs, Rijkswaterstaat Utrecht, Van Oord Rotterdam, Gemeente Amsterdam, Schiphol. Concreet kan je denken aan het trainen van de rollen en taken van een succesvolle manager. Dit komt neer op de essentiële managementvaardigheden zoals delegeren, motiveren, coachen, gespreksvaardigheden, houding en gedrag.

In 2018 heb ik mijn freelancewerkzaamheden uitgebreid door mij aan te sluiten bij een netwerk van Evidence Based Loopbaanprofessionals, id Plein, waar ik verantwoordelijk ben voor loopbaan coaching, sollicitatie coaching en re-integratie 2e spoor in mijn regio.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play