Lang geleden, ben ik gestart als paramedicus maar blijk van vele markten thuis en werd daarom vaak “duizendpoot”genoemd .

Deze markten blijken elkaar ook heel mooi te raken en zijn goed te combineren met mijn paramedische praktijk.

Zo doe ik heel graag (medisch)vertaalwerk D- NL en E – NL maar organiseer ook nascholingen, symposia en congressen(en eventueel kleine evenementen).

Het freelance werk wat ik zoek is meer gericht op het combineren bij mijn paramedische praktijk en mag ook ander administratief werk zijn, of telefonie/chat.

Ook heb ik een internetmarketing cursus gedaan een aantal jaren terug.

Heeft u dus letterlijk en figuurlijk een extra handje nodig, zowel qua organisatie als wat betreft realisatie, dan hoor ik heel erg graag van u.

Het liefste per mail: ************ omdat ik niet altijd telefonisch gestoord kan worden.

Helaas kan ik me geen premium account veroorloven omdat de recessie en vele reorganisaties binnen onze branche er hard in gehakt hebben en ik zoek er dus niet voor niets freelance werk bij !

Ik hoop dus ook op een beetje een “gunfactor” om deze open eerlijkheid.

Ik zie trouwens dat mijn Linkedin-link niet goed pakt, zoals gewoonlijk door mijn trema's op mijn ë. U kunt mij dus vinden onder mijn naam of onder HuidFocus. Ik gebruik daar dezelfde foto als hier dus makkelijk te herkennen, al heb ik wel naamgenoten :-).

Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Mariëlla *****.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play