Ik ben Mariska **********. Ik ben ruim 5 jaar actief als leefstijlcoach, trainer en docent.

Het is mijn passie de fysieke en mentale gezondheid van onze samenleving te bevorderen. Dit doe ik door mensen zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te brengen, zodat zij zich persoonlijk ontwikkelen en de stap zetten naar een vitaal en gelukkiger leven. Ik ga te werk met een flinke portie humor en creativiteit en weet mensen te inspireren.

Ik studeerde Sport en Bewegingseducatie aan Fontys Sporthogeschool en behaalde hiervoor in 2013 mijn diploma. Vervolgens heb ik mij verdiept in coaching en communicatie met de studie Business Communicatie Professional. Hierdoor ben ik zowel professioneel als persoonlijk enorm gegroeid. Ik sta voor wie ik ben en streef er naar elke dag waarde toe te voegen in de levens van anderen. Dit doe ik door anderen te inspireren, te motiveren en mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei.

Na mijn studie heb ik gewerkt in uiteenlopende functies in de sport- en gezondheidssector en als docent op het HBO. Ik zet dit werk voort als zelfstandig coach vanuit MoveTogether.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play