Zoekt u een ervaren marketingprofessional die een succesvol marketingplan met u kan opstellen? Of een stevige sparringpartner voor uw ideeën? Iemand die het klappen van de zweep kent en weet hoe u online en offline interactie combineert om te komen tot een prima verkoopresultaat of een betere relatie met klanten? Dan kom ik graag met u in contact. Het tarief is afhankelijk van de aard van de opdracht, daarover overleggen we samen.

Ik heb tientallen jaren ervaring in marketing en communicatie, zowel offline als online. Ook in socialmediamanagement ben ik goed thuis. Ik kan een strategie opstellen, maar die ook vertalen naar een praktisch plan van aanpak En namens of met u zorgen dat het perfect wordt uitgevoerd. Mijn doel is om samen te zorgen dat u snel zonder mij verder kunt. Ik draag zoveel mogelijk kennis en inzicht over. Ik werk meestal in organisaties die diensten verlenen of organisaties die service centraal in hun merkbelofte hebben staan.

Mijn opdrachtgevers omschrijven mij als accuraat, vasthoudend, analytisch, resultaatgericht en innovatief. Zij geven aan dat ik helder communiceer op alle niveaus, mensen weet te motiveren en uitstekende resultaten behaal.

Ik ben sinds 1994 gecertificeerd als Register Marketeer. Dat onderschrijft niet alleen mijn expertise, maar garandeert ook dat ik up to date ben in mijn vak. Bovendien betekent dit dat ik voldoe aan diverse beroepscodes, zoals de integriteitscode. U weet daardoor wat u aan me hebt.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play