Sinds bijna 10 jaar bouw en beheer ik Wordpress websites en webshops voor ondernemers, ZZP-ers en non-profit organisaties. U kunt bij mij terecht voor een professionele website voor een scherpe prijs. Ook bij het beheer of aanpassen van een bestaande website kan ik u helpen.

Een goede website is meer dan code. Uw website is uw visitekaartje op internet; de uitstraling van de website moet passen bij uw bedrijf of organisatie. Het bouwen van een website is een iteratief proces. Na inventarisering van uw wensen ga ik aan de slag en maak een eerste zeer voorlopige versie. Hier kunt u feedback op geven en vervolgens zal ik de website aanpassen aan uw opmerkingen. Daarna kunt u weer feedback geven, etc. Door op deze manier samen dit proces te doorlopen krijgt u een website waar u tevreden mee zult zijn!

Uw Wordpress website wordt standaard geleverd met beveiliging, SEO, back-up software en Google Analytics. Vanzelfsprekend is de website responsive: de website ziet er goed uit op zowel telefoons, tablet als computerschermen.

Ook als u al een Wordpress website kunt u bij mij terecht. Wilt u content plaatsen en loopt u tegen problemen aan? Of werkt de website niet meer zoals het hoort? Ik help u graag!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play