Ik ben een senior business / informatieanalist met een brede business- en ICT-kennis en ruime consultancy- en projectmanagement ervaring. Ik heb in diverse sectoren gewerkt binnen kleine en grootschalige business- en ICT gerelateerde programma's en projecten. Deze waren onder andere gericht op business strategie implementatie, business process improvement, compliance, business intelligence & management reporting, eCommerce, risk & impact analysis, applicatie ontwikkeling, systeem implementatie en data migratie.
Ik ben uitstekend op de hoogte van Agile development methodes en technieken zoals SAFe, SCRUM, Use Cases en User Stories.

Specialisaties:
- Business & IT Analysis
- Business Process Management
- Requirements Development & Management
- Change Management
- Project Management
- Consultancy en advisering

Het geeft mij energie en voldoening om in nauwe samenwerking met de mensen van de business in kaart te brengen wat de wensen en eisen zijn, om vervolgens de beste oplossing te bepalen en deze succesvol te implementeren. Mijn vaardigheden komen het meest tot zijn recht in een rol waarbij ik een brugfunctie kan vervullen tussen diverse interne en externe stakeholders.

Eind 2010 ben ik met mijn gezin verhuisd naar Perth in West Australië om daar onze droom, een paar jaar in het buitenland wonen en werken, te verwezenlijken. Deze ervaring heeft mij op zowel persoonlijk als professioneel vlak veel gebracht. Eind 2014 zijn we weer teruggekeerd in Nederland.

PERSOONLIJKHEID

Ik zie mijzelf als een professionele en resultaatgerichte teamworker met de nodige zelfstandigheid en een gezonde dosis humor. Vanuit mijn ondernemende, nieuwsgierige en leergierige aard bewandel ik graag nieuwe wegen en sta ik open voor input van anderen. In vorige functies ben ik getypeerd als een betrouwbare collega die consciëntieus werkt en vanwege mijn goede mondelinge en contactuele vaardigheden een belangrijke bijdrage kan bieden in de verbinding tussen mensen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play