Ik creëer en vergroot uw publieksbereik. Ik kruip in uw huid en vertel met succes úw bijzondere verhaal aan de wereld.

Als bijdragend redacteur en schrijver werk ik mee aan boeken met wereldwijd hoge verkoopcijfers. Tot mijn belangrijkste projecten horen "RIJKS, Masters of the Golden Age" van Marcel Wanders Studio, "Het Geheim van de Meester", behorend bij de bekroonde tv-serie over Nederlandse kunst en "Kingdom by the Sea", over Nederlandse monumenten. Mijn netwerk binnen de boeken- en schrijversbranche is sterk, waardoor ik vele partijen succesvol met elkaar weet te verbinden.

Ik werk met verschillende media. Ik schreef Facebookpagina's voor het Koninklijk Concertgebouw als promotie voor speciale concerten, rondleidingen voor Rijksmuseumsponsors en vele vertalingen voor de marketingwereld.Als spreker doe ik hetzelfde voor uw bedrijf: helder uitleggen, terzake komen, altijd interactief en met humor. Ik vertel uw verhaal aan (potentiële) klanten en creëer een vertrouwde sfeer waarin nieuwe verbanden en projecten ontstaan.

Tot mijn klantenkring behoren het Koninklijk Concertgebouw, het Koninklijk Concertgebouworkest, het Rijksmuseum, ABN AMRO, KPN, De Nederlandsche Bank, Studio Marcel Wanders en Mark Media & Art.

Ik mis nooit een deadline. 
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play