Hallo, ik ben Marlot ************. Opgeleid als grafisch vormgever aan het Media College te Amsterdam, grafisch ontwerp propedeuse op zak van de KABK -Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten- in Den Haag en het gezicht achter *************, een veelzijdig grafisch ontwerp studio.

VOOR WIE IS STUDIO HOEKED ER?
Voor ondernemers die op zoek zijn naar een logo design & huisstijl dat laat zien wie ze zijn,
waar ze voor staan en wat ze te bieden hebben.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar iemand die graag meedenkt over de juiste look & feel. Iemand die hun verhaal zo goed mogelijk kan vertalen naar het juiste ontwerp voor bijvoorbeeld verpakkings- en/of promotiemateriaal.

Voor iedereen die een bijzondere gelegenheid wil vieren met een ontwerp op maat en drukwerk van kwaliteit.
Denk hierbij aan het geboortekaartje van jullie newborn, uitnodigingskaart die helemaal aansluit bij je droombruiloft of een uitnodigingskaart voor een onvergetelijk jubileumfeest.

Ook voor de minder mooie momenten in het leven kun je ************* inschakelen. Denk hierbij aan een persoonlijke rouwkaarten voor een waardevol afscheid of een herinneringsposter voor de nabestaanden

Voor iedereen die op zoek is naar een actieve partner en een creatieve samenwerking. ************* is een kleine onderneming, hierdoor ontstaan korte lijntjes en een persoonlijke betrokkenheid. Alle ontwerpen worden door mijzelf met veel aandacht en liefde voor het vak ontworpen. Ieder ontwerp begint met een oriënterend gesprek en eindigt met een ontwerp op maat.

En vooral: voor iedereen met een waanzinnig idee!
Of dit nu een boek ontwerp of een ansichtkaart betreft, voel je vrij om me te benaderen.

Marlot ************
************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play