Freelance Personal Assistant - Management Assistant - Project Assistant - Secretaresse - PMO - Virtual Assistant

Bedankt voor het bekijken van mijn profiel. Ik ben een representatieve, krachtige persoonlijkheid met een professionele, klantgerichte instelling die ‘dingen gedaan krijgt’. Verder ben ik zeer praktisch ingesteld en heb een groot betrokkenheids- en verantwoordelijkheidsgevoel.

Voor mij is het geen probleem om op verschillende niveaus adequaat en tactvol te functioneren en ik kan makkelijk schakelen tussen deze niveaus. Ik ben direct, integer, discreet en zeer loyaal naar de werkgever/opdrachtgever. Ik heb gevoel voor humor en heb altijd een positieve instelling.

Ik ben beschikbaar voor interim opdrachten o.a. secretaresse, management assistant, project management ondersteuner (PMO), project secretaresse, project assistant, virtual assistant (VA), project ondersteuner.

Qua vrije tijd geniet ik enorm van onze twee kinderen en besteed daar uiteraard veel van mijn tijd aan. Daarnaast ben ik sportief en loop ik graag hard met onze hond. Ook doe ik een aantal keer per week aan Crossfit en heb ik al meerdere marathons gelopen (R’dam, NY, Berlijn).

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play