In 2019 heb ik, Marthijn ***********, ************** opgericht. Nu kan ik als zelfstandige, naast mijn parttime vaste baan, mijn passie: "software-ontwikkel opdrachten" uitvoeren.

Ik heb ruim zeven jaar fulltime ervaring opgedaan als fullstack software ontwikkelaar. Dit houd in, dat ik me zowel bezig hield met de front-end als wel met de back-end. Ik heb ruime ervaring in Windows desktop applicaties, web applicaties, web services en multi platform applicaties voor mobile devices. Zo heb ik samen met een team, een platform ontwikkeld. Hiervoor hebben we een configureerbare applicatie ontwikkeld, waarmee workflows in het veld kunnen worden doorlopen. Doormiddel van Cordova/Phonegap in combinatie met Javascript & HTML/CSS was deze applicatie uitvoerbaar op Windows phone, iOS en Android. Ook aan de backend heb ik veel ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan data synchronisatie. Communicatie met externe API's. Webportaal om gebruikers en rechten te managen. Cloud integratie.

Daar mijn ervaring heel breed is, kan ik mezelf eenvoudig nieuwe technieken aanleren omdat veel technieken op elkaar lijken. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij projecten vanaf design tot en met uitrol naar de klant.

Als zelfstandige ligt de focus nu op het (door) ontwikkelen van (web)applicaties. Ik zie veel vraag voorbij komen om software pakketten middels een API met elkaar te koppelen. Hiervoor heb ik een eigen framework ontwikkeld dat ik in de cloud heb draaien. Hierdoor kan ik eenvoudig een koppeling opzetten en onderhouden.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play