************ - buro voor reclame, ontwerp en advies
Met een breed producten- en dienstenpakket staat ************ uw organisatie ter zijde met passende adviezen en bedrijfsspecifieke concepten. Door de klantgerichte werkwijze, de flexibele instelling en de hoge mate van inlevingsvermogen is ************ het verlengstuk van uw organisatie.

Onze werkzaamheden
U kunt bij ons terecht voor een ontwerp van een logo & bijpassend huisstijl (visitekaarten, briefpapier, enveloppen, notitieblokken ea.), drukwerk begeleiding, banners, DM acties en vele andere mogelijkheden om uw business-identity en product bij uw contacten voor het voetlicht te krijgen. Zie ons portfolio voor voorbeelden. Een mooie website (technisch en grafisch) is een groot onderdeel van uw uitstraling naar de buitenwereld en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse communicatie strategie, ook een webshop of reseller portaal met inlog behoort tot de mogelijkheden. Wilt u een grote groep (potentiele) klanten benaderen via Social media of een eigen mobiele applicatie, kijk dan eens naar de mobiele applicaties die we reeds hebben gemaakt. Benieuwd of wij samen met u vooruitgang kunnen boeken in deze moeilijke tijd? neem dan contact met ons op.

Van concept tot realisatie
Samen met de opdrachtgever wordt gebrainstormd op welke wijze uiting aan de bedrijfsactiviteit kan worden gegeven, waarbij verder wordt gedacht dan alleen website, mobiele applicatie, look en feel, huisstijl etc.

Het blijft niet bij het ontwikkelen van een concept alleen, maar wij blijven betrokken bij de realisatie en implementatie van het concept. Ons werk is pas gedaan als het eindresultaat de interesse van de (potentiële) klanten van de opdrachtgever wekt!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play