Goedemorgen, mijn naam is Martijn ********. Mijn hele leven lang een echte techneut en onderzoeker. Sinds 1 oktober heb ik een eigen bedrijf. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring met het programmeren van Java en met alle technologieën die daarbij kom kijken en heb met heel veel technologieën gewerkt echter Java is altijd de belangrijkste geweest. Om aan te geven dat ik een echte techneut ben, ik heb meer een voorkeur voor Linux dan Windows omdat je daar meer controle hebt over wat je doet. Ik hou van bezig zijn en ik geloof in uitdagingen omzetten in oplossingen die stromen. Vandaar mijn bedrijfs naam *************.

8 jaar terug heb ik een NLP training gedaan omdat ik inzag dat soft skills belangrijk zijn. Tijdens mijn NLP training heb ik gewerkt aan mijn persoonlijk ontwikkeling en daardoor ga ik nu zelfverzekerd door het leven en kan ik ook andere mensen helpen in hun ontwikkeling. Het is ook om die reden dat ik graag trainingen geef.

Ik kom goed tot mijn recht bij bedrijven die innovatief bezig zijn. Ik heb regelmatig nieuwe uitdagingen nodig omdat daar mijn passie ligt. Ik heb veel creativiteit en ik kan dit combineren met mijn jarenlange ervaring om een project tot een goed resultaat.

Heb jij die leuke en uitdagend klus voor mij, laat het mij weten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play