Schrijver met gevoel. Ik wil jouw verhaal binnenstappen, mezelf verdiepen in je visie en vervolgens een tekst aanleveren die een verlenging vormt van je eigen gedachten. Voor mij fungeert een tekst als een speeltuin voor emoties en kan de subtiele lading van een verzameling woorden dus het verschil maken tussen een betrokken en geërgerde lezer.

Mijn ervaring ligt binnen het schrijven van korte teksten (zoals o.a. productomschrijvingen die informeren, Social Media posts die inspireren) en langere teksten zoals blogs en artikelen van ca. 1000 - 3000 woorden. Ik help je graag om nieuwe teksten te schrijven of bestaande teksten te redigeren. Heeft jouw tekst als doel om betrouwbaar over te komen, wil je gezien worden als kennisbank over een bepaald onderwerp of is jouw website de beste plek om een product of dienst te kopen? Ik denk graag met je mee om de persoonlijkheid van jouw bedrijf te achterhalen en schrijf daarna een tekst die aansluit bij de visie.

PS. Stuur me trouwens ook gewoon vrijblijvend een berichtje als je benieuwd bent naar wat ik voor je kan betekenen. Ik hoor namelijk graag wat je in gedachten hebt, zodat we samen een kader kunnen schetsen voor je ideeën. Ik hoor graag van je!

- Martijn -
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play