Technologie en Online Marketing.

Niets duurt voort, behalve verandering! Een gezegde die op het gebied van technologie en online marketing zeer goed toepasbaar is. Kijk maar eens terug hoelang de tablets en smartphones bestaan. Of eigenlijk moet ik zeggen 'hoe kort', want 10 jaar geleden waren ze er nog niet eens.
Sinds de intrede van deze apparatuur en inherent de technologie, verandert ook de marketing. Steeds meer en meer verandert de marketing van offline naar online, en de mogelijkheden online worden steeds maar groter en uitgebreider. En als ondernemer, jij en ik, kunnen we daar niet omheen. Gaan we niet mee met de tijd, dan staan we stil en creëren we achteruitgang in plaats van vooruitgang.

Door deze theorie en mijn passie help ik ondernemers met hun online activiteiten.

Hiervoor bied ik verschillende diensten aan:

👨🏻‍💻 E-mailmarketing
Samen met de ondernemer wordt er een plan gemaakt. De campagne wordt gebouwd en wordt altijd ter controle nog aan de ondernemer voorgelegd. Geregeld nemen we samen de statistieken door en passen de vervolgcampagne(s) hierop aan.

👨🏻‍💻 Facebookmarketing
Afhankelijk van de organisatie wordt er een doelstelling en strategie bepaald voor een toffe Facebookcampagne. Tijdens de campagne wordt er altijd A/B getest, om voor de laagste kosten het meeste resultaat te gaan halen.

👨🏻‍💻 Workshop
Workshops zijn zeer doeltreffend. Tijdens een workshop leert de ondernemer direct hoe je volgens een juiste strategie slim adverteert op Facebook en/of Instagram. Doordat de ondernemer zelf actief tijdens de workshop bezig is, kunnen ook meteen alle relevante vragen beantwoordt worden.

👨🏻‍💻 Webdesign
Een goede website is tegenwoordig noodzakelijk. Alleen al voor een professionele uitstraling naar je klanten toe. Na overleg met de wensen van de ondernemer wordt een website responsive gebouwd, zodat deze ook geschikt is voor mobiel en tablet.

Bekijk mijn website voor alle overige diensten: ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play