Mijn klanten omschrijven mij als een communicatie-expert met diepe ervaring op het gebied van kwalitatief hoogwaardige inhoud, vertalingen, copywriting, SEO-positionering en corporate positionering.

Mijn werkgevers en klanten zoeken vaak naar content die hun bedrijfsimago kan bevestigen, versterken of veranderen. Ik help ze daarbij door middel van het leveren van creatieve, multi-channel inhoud. Dat kan zijn in de vorm van website-content, blogs, e-mail marketing of andere commerciële communicatiedragers.

Ook kan ik assisteren bij het vestigen van een imago door middel van een weloverwogen PR-campagne. Persberichten, het aangaan en onderhouden van mediarelaties, kwartaalrapportages of jaarverslagen beheren tot mijn expertise.

Mensen die mij kennen en waarmee ik heb gewerkt zullen mij als volgt omschrijven: Hoog werk- en denkniveau. Harde werkster, integer en loyaal, maar met humor. No-nonsense mentaliteit, stelt geen prijs op arrogantie en bluf. Altijd in voor een uitdaging en nooit vies voor een saaie klus. Gezellig in de omgang maar wars van luiheid. Makkelijk in de omgang met mensen maar laat zeker niet over zich heenlopen. Representatief; gevoelig voor sfeer en smaak.

Ik woon in California en werk hiervandaan voor zowel Amerikaanse als Nederlandse ondernemingen. Ik ben 3 tot 4 keer per jaar in Nederland. Dat doe ik al 10 jaar. Die situatie verschaft mij niet alleen toegang tot een schat aan ervaring maar stelt mij ook in staat om hoogwaardige Engels-Nederlandse vertalingen te leveren.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play