Hartstikke leuk om u te ontmoeten!
Ik ben Matilde **********, afgestudeerd product designer met sindsdien een eigen atelier waarin ik op velerlei manieren mijn creativiteit aanspreek en uit. Mijn autonome werk richt zich in het bijzonder op insecten, maar mijn vakgebied behelst naast deze specialisatie veel meer.

Mijn vakgebied vraagt van mij een grote flexibiliteit in verschillende specialisaties. Ik werk daarom op het gebied van product ontwerp, grafisch ontwerp, het ontwikkelen van concepten voor bedrijven, het geven van workshops en lezingen, tekst schrijven en redigeren ga zo maar door.

Ik ben trots op de grote verscheidenheid aan opdrachtgevers die ik de afgelopen mijn diensten heb mogen aanbieden. Conceptontwikkeling voor Sligro, creatief schrijven voor De Efteling, co-creatie in samenwerking met de ZLTO, allemaal uiteenlopende opdrachten waar ik mijn passie in kwijt kan.

Ik ben een harde en gemotiveerde werker, die graag meer opdrachten aanneemt om mijn werk binnen mijn atelier verder uit te kunnen breiden en hierin verder te specialiseren. Ik hoop u snel meer te kunnen vertellen en u verder te helpen met uw opdracht!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play