Welkom op mijn Freelancer profiel. Goed dat je me hebt gevonden!

Ben je benieuwd naar wie ik ben en hoe ik jou kan helpen? Lees hier het antwoord op je vragen, of kijk rond op mijn website: ************

- Wie ben ik?-

Ik ben analytisch, strategisch en heb oog voor detail en structuur.

Ik ben altijd op zoek naar groei en verbetering, waar ik ook ben. Als ik bijvoorbeeld een website open of een logo, visitekaartje of promovideo onder ogen krijg, bedenk ik me: 'Wat zeggen de vorm en de inhoud van deze site over dit bedrijf?' 'Proef ik passie?' 'Herken ik de visie van deze onderneming?' En het belangrijkste: 'Hoe zou ik hierin verbetering aan kunnen brengen?'

Ik geloof dat een bedrijf wordt geboren uit passie en succesvol wordt door visie. Het is essentieel dat beide elementen herkenbaar aanwezig zijn in de communicatie van de onderneming. Wat drijft jou om te doen wat je doet voor de klant en wat heb je ze vervolgens te bieden? Als het goed is prikkelt jouw logo hen meteen en maakt ze nieuwsgierig naar het antwoord. Je website heeft de unieke, maar professionele uitstraling die de klant zoekt. Je promotievideo geeft duidelijk je visie weer en weet mensen visueel te prikkelen, Je communicatie is consequent aan de waarde van je product: jij hebt iets te bieden dat geen ander heeft en dat is te zien ook!

Of niet?

Maar al te vaak is dit niet het geval. Ongetwijfeld heb je iets te bieden, maar het is simpelweg niet te zien!

Daar wil ik je heel graag bij helpen.

Ik vraag bij mijn klanten graag een paar keer door om hun passie en visie naar boven te halen. Het is mijn taak, en plezier, deze informatie om te zetten in krachtige beelden met een pakkende boodschap.

Als geen ander weet ik hoe ik jou kan presenteren. Je bedrijf is uniek, je product is van waarde: je mag gezien worden! Laat mij je helpen om jouw bedrijf neer te zetten naar de buitenwereld.

Bekijk hoe ik ook jou kan helpen op ************.

Kun jij mijn hulp gebruiken? Laat van je horen via Freelancer of het contactformulier op de website!

Hope to see you!

Matthijs
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play