Als loopbaancoach kan ik als samenwerkingspartner worden ingezet bij personele calamiteiten. Vaak kunnen belangenverstrengelingen een constructieve oplossing dwarsbomen, of heeft u niet de tijd of expertise om het probleem adequaat te kunnen oplossen.

Als gecertificeerd loopbaancoach kan ik u en uw organisatie ontlasten en mijn expertise inzetten om snel en doeltreffend uw organisatie te ondersteunen in uw personele kwesties.

Optimale Prestaties

Ik weet als geen ander hoe menselijk gedrag ontstaat. Veelal kunnen er ongewenste situaties ontstaan op de werkvloer waardoor de productiviteit stagneert. Hierbij kunt u denken aan het ervaren van een hoge werkdruk of andere vormen van stress, maar ook aan burn-out klachten of neerslachtigheid.

Door mijn expertise in menselijk gedrag kan ik samen met uw werknemer op zoek naar de onderliggende oorzaak van de problematiek om zo het werk plezier weer te herstellen.

Outplacement

In veel gevallen kiezen bedrijven ervoor om werknemers waarvan afscheid wordt genomen te ondersteunen in hun zoektocht naar nieuw werk.

******************************** is gespecialiseerd in het begeleiden van werknemers naar een nieuwe toekomst. Door met de werknemer een intensief coachtraject te doorlopen achterhalen we welke toekomst er open ligt op basis van talentgericht werken.

Tot Slot

Tevreden werknemers zijn niet alleen productiever, innovatiever en vrolijker...
ze helpen ook de wereld net iets mooier te maken.

Onder het genot van een kopje koffie licht ik het graag toe!

Hartelijke groet,

Matthijs ********
Loopbaancoach
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play