Mijn naam is Max *******, Nederlander van origine en recent afgestudeerd aan een Engels-Spaanse MBA-opleiding van een school uit de mondiale top 10.
Ik check regelmatig de inbox van ************, maar ik ben het makkelijkst te bereiken per e-mail op ************.

In mijn leven heb ik, naast 6 jaar in Nederland, ook in Brussel (België), Genève (Zwitserland), en Barcelona (Spanje) gewoond, gestudeerd, en gewerkt. Daardoor ben ik vloeiend in 4 talen, zowel gesproken als geschreven: Nederlands, Engels, Spaans, en Frans.

Na het afronden van m'n Master ben ik doorgegaan met wat ik het liefste doe: het verzinnen van nieuwe ideëen en het opzetten van nieuwe bedrijven. Ik ben momenteel een last-mile bezorgingsdienst aan het opzetten, en ik ben recent partner geworden in een nieuw web development en digital media agentschap met vestigingen in Barcelona (Spanje), en Barranquilla (Colombia).

Ik ben als freelancer enkele jaren geleden begonnen op ************ (voor mijn profiel met reviews: ************/u/***********), en dankzij mijn positieve ervaringen met Nederlandse klanten heb ik besloten om ook een profiel op ************ te openen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play