Ik doe het grootste deel van mijn leven niet anders dan nadenken en schrijven over technologische ontwikkelingen in computer tech. Vele jaren als internationaal ondernemer in high tech graphics, andere jaren als analyst of journalist.

Wat ik kan bieden is extreem veel ervaring in schrijven over high tech, eindredactie, blogs, etc. Het kost me geen moeite om over complexe tech onderwerpen helder te schrijven en vooral om de lezers er bij te betrekken.

Mijn artikelen hebben al meer dan 10 miljoen pageviews en 50 duizend commentaren gegeneerd. Ik weet hoe je boeiend, maar ook uitnodigend schrijft, hoe je lastige onderwerpen begrijpelijk maakt en hoe social media kunnen helpen je doelgroep te bereiken.

Vanuit diezelfde ervaring help ik je ook graag met het doordenken van je businessplan, het zoeken naar de beste marketingstrategie of een winnende social media aanpak.

Kortom met mij huur je een ervaren ondernemer in met een grote liefde voor het geschreven woord in, die je graag helpt bij het opzetten van het businessplan, het verzorgen van een blog, of het publiceren van je magazine. Ik kan je zowel in het Nederlands als Engels van dienst zijn.

Mijn grote liefde naast technologie is politiek. Afgestudeerd in internationale betrekkingen is het me blijven boeien en mag ik er ook graag over bloggen met Europa als een belangrijk thema.

Een deel van mijn journalistiek werk als ook mijn blogs zijn (Engelstalig) te vinden op ************.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play