Communicatie & Creatie

VanMei bedenkt, ontwerpt en produceert gedrukte en digitale reclame-uitingen die perfect passen bij de uitstraling van uw onderneming. Denk hierbij aan logo’s, huisstijlen, folders, brochures en nieuwsbrieven.
VanMei heeft hart voor design, verstand van communicatie en liefde voor de klant. De kracht VanMei: breed inzetbaar, praktisch advies, stevige concepten, heldere vormgeving en kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

VanMei helpt u als startende- en/of MKB ondernemer met een compact en helder communicatiebeleid. Wat is uw identiteit, wat wilt u met uw bedrijf bereiken en welke middelen zetten we hiervoor in? U kunt daarnaast rekenen op praktische en flexibele ondersteuning bij de uitvoering van uw communicatiebeleid. VanMei ontwikkelt bijna alle middelen zelf en schakelt daar waar nodig met de beste creatieve professionals uit haar netwerk. Het resultaat: korte lijnen en betaalbare oplossingen. Denk hierbij aan ondersteuning bij de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, de bouw van een website en het begeleiden van drukwerk. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel of e-mail me voor een afspraak.

Kijk ook eens op ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play