Mels is een teamplayer die prima in staat is om laagdrempelig professionals te coachen, ook in een sterk veranderende omgeving. Is analytisch sterk en heeft een scherpe focus op resultaten en kostenontwikkelingen. Heeft een pragmatische aanpak, waarbij veel aandacht is voor samenwerkingsverbanden met klanten en toeleveranciers. Is een ervaren, daadkrachtige manager, die veel belang hecht aan een goede balans tussen kosten, kwaliteit en vernieuwing.
Mels heeft jarenlange strategische, tactische en operationele ervaring met reorganisatie- en verandertrajecten, gericht op het verbeteren van klanttevredenheid, medewerkersbetrokkenheid en kwaliteit, verhogen van de productiviteit en verlagen van operationele kosten.
De kernwaarde integriteit, verantwoordelijkheid, respect en openheid spelen de boventoon in het dagelijks werken met Mels.
Specialisaties: IT servicemanagement, projectmanagement, Lean en Lean Six Sigma, ketenmanagement, contractmanagement, informatiemanagement, verandermanagement.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play