‘’Een fotograaf met uniciteit’’, hoor ik vaak. En dat is precies waar het om draait bij ********************. Wij willen fotografie op een creatieve en unieke manier benaderen. Geen standaard plaatjes maar sprekende beelden. Uniciteit proberen wij te vinden in een combinatie van verschillende fotografie stijlen die wij samen combineren tot één.

Echter is het niet zo dat wij fotograferen op één manier. Per opdracht kijken wij samen naar wat voor u de beste stijl is. Vervolgens kijken wij naar een stijl van waaruit wij een unieke stijlcombinatie kunnen maken. Wij hopen hiermee uw wensen zo goed mogelijk te vervullen en u een uniek eindresultaat te overhandigen.

In de afgelopen jaren hebben wij ons steeds meer weten te ontwikkelen. Door het volgen van opleidingen, trainingen en losse cursussen zijn wij aan de slag gegaan. De opgedane kennis hebben wij vervolgens in de praktijk toegepast en uitgewerkt.

Op dit moment hebben wij verschillende kansen gekregen om voor uiteenlopende bedrijven een shoot te organiseren. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid gehad om twee exposities te geven.
Tijdens deze projecten hebben wij op basis van een concept de shoot vormgegeven. Deze vervolgens uitgevoerd. Bij de expositie’s hebben wij naast de vormgeving en de uitvoering ook de styling voor de expositieruimte op ons genomen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play