Ik werk al meer dan 25 jaar als zelfstandig freelancer op het gebied van visualisatie, animatie en presentaties voor bedrijven en reclame bureau’s.
Ooit ben ik begonnen met 3D Studio Max voor visualisatie en animatie projecten. Omdat het veelal zittend werk is heb ik 10 jaar later een uitstap gemaakt richting cameraman en DOP werk. Dit was een super leuke tijd en heb veel videoclips, bedrijfsfilms en corporate films gedraaid. Maar omdat het bloed toch kruipt waar het niet gaan kan, ben ik de laatste jaren weer terug achter een computer voor 3D animatie Post productie en alles daaromheen.
Gedurende deze periode heb ik ontzettend uiteenlopende projecten gerealiseerd. Dit houdt je niet alleen scherp, maar dat neem je ook mee naar iedere nieuw project. Een kleine greep uit animatie en visualisatie projecten is terug te vinden in mijn showreel.
Naast mij passie voor het creeren, ben ik (als het weer het toe laat) geregeld te vinden op een moutainbike parcours om mijn conditie op pijl te houden. Hierdoor zit ik niet alleen lekkerder achter mijn computer, maar een dag camera werk is dan ook prima vol te houden.
Waarvoor ben ik in te huren?
Creatief werk op het gebied van 3D animatie, modeling, en of visualisaties. Het leukst vind ik om concepten uit te werken samen met de creatieven van reclame bureau’s. Vooral projecten waarbij ‘creatie’en ‘creativiteit’ de belangrijkste factoren zijn.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play