Ik ben een ervaren online marketeer met een brede kennis op het gebied van SEO, SEA, Adwords, Analytics, Tag Manager E commerce en Social marketing.

Ik weet als geen ander hoe je een website vindbaar maakt in de zoekmachines en hoe je daar het meeste resultaat haalt uit je website of webshop. Daarnaast ben ik gedreven in het maken van social media campagnes en heb ik ruime ervaring in het meedenken over het aanvullen van de campagne met unieke content.

Voor het derde jaar op rij mag ik mezelf Adwords gecertificeerd professional noemen als online marketeer. De Google AdWords-certificering is een professionele certificering die Google toekent aan personen die hebben aangetoond dat ze de algemene en geavanceerde functies van AdWords beheersen. Met een AdWords-certificering kunt u aantonen dat Google u erkent als online advertentieprofessional.

Ik heb al verschillende bedrijven geholpen met het opbouwen van een zakelijk profiel op social media zoals Facebook, Instagram en Linkedin. Door gerichte campagnes zorg ik voor het behalen van de marketingdoelen. Door het installeren van de Facebook pixel kan ik rapportages maken en aan de hand daarvan de campagnes optimaliseren. Daarbij maak ik graag een content- marketingplanning om te zorgen dat er verbinding ontstaat tussen uw bedrijf en de doelgroep.

Interesse om samen te werken? Neem gerust contact met me op!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play