Met veel plezier presenteer ik je graag mijn vaardigheden en ervaring:

Ikzelf en het bedrijf ************* heeft meer dan 12 jaar (sinds 2007) ervaring in:

★ Het bouwen en beheren van state of the art WooCommerce webshops. Van kleine (100 producten) tot zeer grote (meer dan 10.000 producten) beide in dde B2C en B2B markt. Zo ook het verbinden met Amazon, ************, Google shopping en andere platformen.

★ Het bouwen en beheren van mooie, technisch up to date WordPress en landingspagina marketing machines. Laat niet zomaar een website bouwen zomaar om er 1 te hebben en omdat dat tegenwoordig verwacht word, maak het onderdeel van uw bedrijfsmodel en laat de website zichzelf terugverdienen.

☀ Het ontwerpen en implementeren van Internet Marketing strategieën ************. bewezen psychologische aanpak: "Introductie - Verbinding - Conversie"
☛ Facebook campagnes
☛ Instagram campagnes
☛ Google AdWords campagnes
☛ Mailchimp e-mail campagnes en automatisering

☀ Het implementeren van Zoekmachine Optimalisatie strategieën:
✔ Zoekwoorden onderzoek (met behulp van professionele betaalde software SEMRush)
✔ Analyse concurrentie
✔ Technische analyse van websites en webshops
✔ Het schrijven van hoge kwaliteit en converterende SEO teksten
✔ Linkbuilding ************. promotie en het opbouwen van autoriteit

♔ Op dit moment meer dan 75 tevreden klanten variërend van kleine tot grote bedrijven in verschillende branches welke zorgen voor een brede ervaring: sieraden groothandels, internationale cadeau webshops, restaurants, import/export bedrijven, vacaturebanken, meubelmakers, sieraden ontwerpers, gadget webshops, auto handelaren, consultants/adviseurs, gezondheid en fitness webshops, massage therapeuten en meer.

❯❯❯ Voorts heb ik ruime ervaring in het managen van ICT projecten, het bouwen van maatwerk software en het managen van kleine teams, stagiaires, klanten en leveranciers.

❤ Ik heb een sterke passie voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Ik hou van boeken lezen en het bezoeken van seminars als Tony Robbins en verschillende marketing opleidingen. Reizen, sporten en tijd spenderen met mijn vriendin, familie, vrienden en hond maken ook een groot onderdeel uit van mijn leven.

Ik kijk ernaar uit om je wensen te lezen.

Alvast bedankt voor je aanvraag en geniet van je dag!

Met vriendelijke groet,

Michaël ********
*************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play