Ik ben Michelle *******, art director en designer met gevoel voor taal. Ik lever wat ik beloof: creatief, maar ook binnen budget en timing. Ik heb 15 jaar ervaring bij verschillende ontwerp- en reclamebureaus, van print tot digitaal. Je kunt me inhuren als freelance art director en designer voor (online) campagneconcepten en -designs, drukwerk en huisstijlen.

Mijn specialisaties:
👉Campagnes
👉 Activaties
👉 Webdesign
👉 Huisstijlen
👉 Drukwerk

Kenmerkend voor mij:
💫 Creatief
💫 Intuïtief
💫 Haalbaar
💫 Supersnel
💫 Oplossingsgericht

Ik heb 15 jaar ervaring bij verschillende ontwerp- en reclamebureaus, van print tot digitaal bij o.a.
💥 NOISE
💥 Grey Benelux
💥 Media Republic
💥 Woedend!
💥 Design Firm

Met veel plezier heb ik gewerkt voor o.a. Gemeente Amsterdam, Asics, Yamaha, Eneco, Intermediair, Miele, Bugaboo, Philips, de Bijenkorf, Simyo, DSM, Nuon, KPN, Andrélon, Staatsloterij, Becel pro.activ, Child Focus, GSK, Sapph Lingerie, Eurojackpot, Volvo, Albert Heijn, Coca Cola, Chaudfontaine, Nestea, ING Private Banking, Hartstichting, Amnesty, FOX, L'Oreal, Sanoma en Alex.

Daarnaast miste ik het analoge creatieve werk. In de zomer van 2017 dacht ik: doe eens gek, koop een aquarelblok. En ook wat penselen en verf. Na de eerste streek op papier ben ik niet meer te stoppen. Elke dag schilder ik wel iets. Dieren blijken favoriet te zijn, maar eigenlijk kan ik gewoon alles schilderen wat ik wil. Vervolgens heb ik een webshop geopend op Etsy. Hier kun je een leuk origineel schilderij of een gepersonaliseerd kinderbordje kopen. Kijk maar eens op ************/nl/shop/MiesToGo

Mijn kinderen Jan en Jet zijn een grote inspiratiebron voor mij. Ik bewonder de pure creativiteit die zij nog hebben en zij leren mij met andere ogen naar onze wereld te kijken. Daarom is mijn motto: Never grow up.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play