Ik ben Michiel ***********, de eerste gecertificeerde Wix Webmaster van Nederland en Wix Pro Designer. Via mijn website ************ help en adviseer ik ondernemers met een Wix website in de breedste zin van het woord. Ben je opzoek naar een nieuw logo, huisstijl of website dan verwijs ik je graag naar mijn andere website: ************.

Ik richt mij op de beginnende of kleine ondernemer die het al druk genoeg heeft met het opstarten en/of runnen van een eigen onderneming. Een website is onmisbaar en kost veel tijd, een logo is essentieel voor een professionele uitstraling en een visitekaartje noodzakelijk. Jij hebt de kennis over jouw onderneming, ********* heeft de kennis en ervaring om een website te ontwerpen, te onderhouden, jouw onderneming online te presenteren en je van alle middelen te voorzien om professioneel voor de dag te komen.

Naast webdesign kan ********* ook het logo voor jouw onderneming ontwerpen, evenals de kleur en andere elementen die een huisstijl bepalen. Dit gebeurt allemaal in nauw overleg met de opdrachtgever, zonder poespas en dure adviesuren. Heb je een visitekaartje nodig of wil je briefpapier gaan gebruiken waarop het logo en jouw huisstijl tot zijn recht komt? Ook daarvoor kun je aankloppen bij *********.

Door een breed scala aan services te bieden is ********* een totaal dienstverlener. Van logo tot webdesign en van fotografie tot webteksten. Hierdoor kun je alles in vertrouwen onderbrengen bij één partij en dat is wel zo makkelijk.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play