Als Art director/grafisch ontwerper heb ik gewerkt bij bedrijven zoals Fuse Incentives (reizen), DRK Architecten (wonen), Vara (Media) en Weekblad Elsevier (weekblad). Hier ontwikkel ik concepten van allerlei communicatiemiddelen zoals brochures, posters, tijdschriften, websites en werkte ik als vormgever voor de bladen.

Voor Perspekt studio's (3D en 2D projecten) doe ik het grafische gedeelte van tentoonstellingen en de al jaren werk ik voor publieksbladen als BIZZ, Fem Business, Vara Gids, en huidig Elsevier en Beleggers Belangen.
Ik vind het spannend om binnen een stijl van een blad toch oneindig te kunnen variëren. De combinatie van eigen werk en het samenwerken binnen een team biedt voor mij leermomenten en inspiratie.
Door jarenlange ervaring heb ik snel zicht over het ontwerp- en productieproces en kan ik hierdoor mijn werk goed analyseren en beoordelen en ben ik flexibel.
Ik heb gewerkt met verschillende systemen. Bij Elsevier wordt gewerkt met Smart Connection. Naast het ontwerpen bewerk ik ook foto's en maak ik beeldmontages.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play