Als ex senior partner van een internationaal marketing & e-commerce reclamebureau beschik ik over ruim 25 jaar ervaring in dit vak. Twee jaar geleden heb ik besloten eruit te stappen en wat rustiger aan te doen. Maar in plaats van achter de geraniums te blijven zitten wil ik mijn ervaring vooral met jonge starters en bedrijven delen, die goede ideeën en concepten voor websites of apps hebben.

As leef ik meer dan 40 jaar in Nederland. zo spreek ik vloeiend Engels en Duits (mijn moedertaal) en heb vele internationale contacten, vooral in Duitsland.

Samen met een team van free-lance specialisten, waaronder ook pp developers en seo specialisten kan ik tegen betaalbare tarieven advies, begeleiding en realisatie van nagenoeg alle projecten geven, welke op de digitale snelweg mogelijk zijn.

Zodra mij bekend is wat uw doelstelling is,maak ik voor u een gratis concept inclusief een gunstige totaalprijs met verschillende opties.

Voor vragen neem contact met mij op via e-mail ************, telefonisch op ********** of bezoek mijn websites ************ of http://horecadigita.lnl
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play