Sinds 2000 actief als gepassioneerd freelance PHP Developer.

Betreft applicatie ontwikkeling heb ik ervaring met vele projecttypen, waaronder CMS systemen (custom en open source), API's en backends, en HTML5-Javascript fronts.

Ik kan overweg met zowel kleinere microframeworks als Silex, CodeIgniter en de zwaardere frameworks zoals Symfony (en ook GEEN frameworks).

Naast ontwikkeling ben ik altijd betrokken geweest bij serverbeheer, zowel adviserend als operationeel (clusters opzetten). De interactie tussen ecosysteem/infrastructuur en applicatie interesseert mij in hoge mate en stelt mij in staat high-traffic, highly available omgevingen in te stellen en te ontwikkelen.

Aansluitend daarop ben ik afgelopen jaren als gecertificeerd AWS cloud developer bezig geweest infrastructuren en applicaties uit te rollen in de cloud. Met de AWS IaaS (infrastructuur as a service) en SaaS (software as a service) oplossingen kan ik features leveren die anders beheers- en kostentechnisch moeilijk haalbaar zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld NoSQL oplossingen, Elasticsearch oplossingen, serverless applications maar ook aan zelfschalende servers.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play