Communicatieadviseur met passie voor aansprekende content (storytelling), fotografie en customer journey onderzoek.

Hoi! Ik ben Milou. Ik heb jaren gewerkt als communicatieadviseur voor verschillende stichtingen en organisaties. Het werk was afwisselend. Ik adviseerde hoe we de doelgroep het beste konden bereiken, formuleerde een aansprekende boodschap en koos een geschikt communicatiemiddel. Ontwikkelde er zelfs een als dat nodig was. Waar ik vooral blij van werd was het resultaat. Het verschil in het leven van de mensen waar ik me voor inzette. Hoe klein soms dan ook.

Ik zag ook dat er veel tijd verloren ging aan zaken die weinig opleverden. Er bleef nauwelijks tijd over voor contact met de doelgroep. Gek eigenlijk, want zij zijn het bestaansrecht van vele organisaties. Ik geloof dat we hun kracht te vaak onbenut laten. Daarom help ik als zelfstandig ondernemer marketing- en communicatieprofessionals om -soms letterlijk- hun doelgroep beter in beeld te krijgen. Met dezelfde inspanningen en eenzelfde budget krijg je meer bereik, een grotere impact en een beter imago.

Ik snap dat er niet altijd tijd is om met je doelgroep in gesprek te gaan en hun diepere gevoelens en behoeften te ontdekken. Om teksten te schrijven die aansluiten bij de leefwereld van je doelgroep. Om met foto's te laten zien waar woorden tekort komen. Daarom help ik je hier graag bij.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play