Wat leuk een HR Interim opdracht! Vol enthousiasme kan ik jullie laten weten dat ik de juiste interim professional ben als het gaat om uitdagende HR vraagstukken.

Als Interim HR Professional l HR Manager l HR Business partner geloof ik in de kracht van de mens. De medewerkers zijn het kapitaal van de organisatie en zijn bepalend voor het succes. Het creëren van een ondernemende cultuur, de betrokkenheid van medewerker vergroten en het optimaal benutten van talenten zijn hierbij essentieel. Om dit daadwerkelijk te kunnen realiseren, is mijn uitgangspunt een integrale aanpak waarbij samenwerking en relatiemanagement centraal staat.

Mijn interesse gaat uit naar het zo breed mogelijk implementeren van HR processen waarbij iedereen in zijn kracht wordt gezet. Als persoon kan ik het beste worden getypeerd als ondernemen, hands-on, resultaatgericht, sportief en enthousiast. Met deze eigenschappen én een gezonde dosis humor ben ik in staat een brug te slaan tussen strategisch HR-beleid en de dagelijks operatie. De spil tussen mens en organisatie.

Keertje koffie drinken om te bespreken wat ik voor jou organisatie kan betekenen?
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play