Dit doe ik!
Ik schrijf, redigeer en corrigeer jouw teksten. Of je nu ondernemer, particulier, scholier of student bent. Bij mij kun je onder andere terecht voor interviews, redactionele artikelen, (web)teksten, uitnodigingen, scripties, verslagen en essays.

Ik woon en werk in Obdam, maar mijn werk kent geen (dorps)grenzen. Letterlijk. Mijn opdrachten komen uit heel het land. En figuurlijk. Want ik denk graag vérder. Over wat jij met je teksten wilt bereiken, wie jouw doelgroep is en wat voor tekst daar het beste bij past.

Nog een fijne bijkomstigheid: ik werk snel, nauwkeurig en kom mijn afspraken altijd na. En deadlines? Daar schrik ik zeker niet van terug. Ik ga graag de samenwerking met je aan!

Over mij
Als klein meisje op de basisschool wilde ik later maar één ding: schrijfster worden. Schriften vol verhalen schreef ik en geloof het of niet: mijn lievelingsvak was dictee. Mijn droom was (is) om ooit een eigen boek te schrijven en uit te geven. Zover is het nog niet, maar de passie voor het schrijven is altijd gebleven. Zo is mijn eigen tekstbureau ontstaan.

Ervaring
In mijn studententijd keek ik al scripties en essays van medestudenten na. En ook nu word ik regelmatig gevraagd om sollicitatiebrieven, websites en andere artikelen te redigeren en/of te corrigeren. Professioneel schrijven heb ik geleerd tijdens mijn werk op een nieuwsredactie en als medewerker marketing bij een verzekeraar. En de afgelopen 4,5 jaar heb ik bij een groot, beursgenoteerd bedrijf communicatieadvies gegeven en allerlei teksten geschreven.

Portfolio ******************
Mijn meest recente werkzaamheden bestaan uit het redigeren van een scriptie over klachtenafhandeling, het herschrijven van bestaande, en schrijven van nieuwe teksten voor een website over kunstgras en het schrijven van teksten voor een nieuwe website van een kindercoach. Zoals je leest, is geen onderwerp voor mij een brug te ver. Ik geloof dan ook niet dat je perse affiniteit met een product of dienst hoeft te hebben. Ik ga liever het gesprek met jou aan en lees mij goed in de materie in. Zo weet ik altijd een passende tekst te schrijven.

Meer weten over mijn werk?
Kijk snel op ************ voor meer info. Tot gauw!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play