Je herkent dat wel. Je zou willen dat er meer uren in een dag, meer dagen in een week zitten. Dat al die taken ook bij ondernemen zouden horen wist je wel, maar dat ze zoveel tijd in beslag zouden nemen. Niet verwacht.

Als Virtual Assistant kan ik je helpen door al die terugkerende, noodzakelijke, maar voor jou minder leuke taken uit handen te nemen. Ik hou ervan om structuur aan te brengen en te organiseren. Ik werk secuur, heb veel ideeën en denk graag met je mee over je volgende stap.

Wil jij meer tijd voor je klanten? Doen waar je goed in bent? Ik help je door taken uit handen te nemen. Jij hebt weer tijd en ruimte voor de groei van je bedrijf.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Ik kan veel voor je doen. In feite ben ik je persoonlijke assistente. Wat jij niet weet, niet kunt, niet wilt, kan ik voor je oppakken.

Dagelijks management
Het inrichten van online tools om zoveel mogelijk (terugkerende) werkzaamheden te automatiseren, of het opschonen van je inbox en archief. Ik kan je helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Administratie
Bij succesvol ondernemen hoort het bijhouden van je administratie. Cijfers, lijstjes, analyses, kom maar op. Ik help je bij het inzichtelijk maken van je financiën en hoe we dit kunnen systematiseren.

Online Marketing
Voor een ondernemer is het erg belangrijk om online zichtbaar en vindbaar te zijn. Ik help je met een plan van aanpak om online marketing effectief in te zetten.

Communicatie
Je uitstraling naar buiten is enorm belangrijk. Communicatie met leads, klanten, teamleden en leveranciers is belangrijk voor het succes van je onderneming.

Diensten / producten
Wil je een event organiseren of ondersteuning bij het leveren van je diensten of producten? Vraag het me en ik zorg ervoor

Pinterest Marketing
Pinterest is een zoekmachine. Met Pinterest genereer je veel traffic naar je site. Door de hoge viraliteit en houdbaarheidsdatum van pins blijft je content lang zichtbaar voor je doelgroep.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play