Taal is een van mijn passies, ik heb vele talen geleerd (Engels, Duits, Frans, Italiaans, Turks, Noors) omdat ik het zo leuk vind. Door mijn werkervaring bij internationale bedrijven heb ik mijn Engels goed kunnen ontwikkelen.
Noors is mijn 2e moedertaal geworden. Ik heb 13 jaar in Noorwegen in het toerisme gewerkt en zo heel goed Noors geleerd, veel Engels en Duits gesproken en geschreven (websites, brochures) en als receptionist gasten telefonisch en per mail te woord gestaan. Bij gesprekken switchen tussen Nederlands, Noors, Engels en Duits gaat op de automatische piloot. Ik ben allergisch voor taalfouten en lever graag goed werk. Daarom vertaal ik Duits alleen vanuit het Duits. Voor de overige talen maakt dat geen verschil. Teksten redigeren is ook mogelijk.
Mijn overige specialisme zijn: Human Resource Management, Toerisme, Cosmetica. Dit zijn de branches waarin ik specifieke werkervaring heb (gehad).
Via ************ heb ik nog geen opdrachten uitgevoerd en derhalve vindt u geen referenties, maar wel een portfolio van recente vertaalopdrachten (sinds eind 2017).
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play