DESIGNER VOOR ON- EN OFFLINE
Mijn naam is Mitchel ***** een Visual Designer uit Schiedam. Sinds jongs af aan ben ik gedreven door alles wat met creativiteit te maken heeft. Ik ben inzetbaar als freelancer op het gebied van webdesign, grafisch drukwerk en huisstijlen.

Mijn sterkste eigenschap is mijn dagelijkse portie positiviteit, ik ben zeer flexibel en ik hou van vrijheid. Dit waren voor mij de voornamelijkste redenen om in 2007 te starten als freelancer. Mijn passie voor vormgeven en mijn nieuwsgierigheid hebben mij een sterke designer gemaakt. Ik volg nauwlettend de laatste design trends en geef hier mijn eigen draai aan.

Mijn avontuur begon op het Grafisch Lyceum in Rotterdam, waar ik mijzelf ontwikkelde tot Grafisch Vormgever. In mijn tijd als vormgever heb ik gewerkt aan diverse projecten. Van levensgrote promotiemiddelen voor bekende merken tot het bedenken van creatieve concept. Het liefst denk ik met klanten mee tot in de details. Dingen als het kiezen van de juiste papiersoort worden vaak verwaarloost. Details kunnen een eindproduct maken of breken. Met inmiddels 4 jaar ervaring help u graag bij het ontwerpen van kwalitatief drukwerk.

Na mijn grafische opleiding wilde ik mij verder ontwikkelen op het gebied van online producten. Tijdens mijn opleiding Communicatie & Multimedia design maakte ik kennis met de vele onderzoekstechnieken, de psychologie achter gebruikers, maakte ik costumer journeys, was ik bezig met programmeren en heb ik dagelijks gewerkt aan de ultieme gebruikerservaring. Met deze kennis in mijn rugzak heb ik inmiddels gewerkt aan voor tientallen webshops, online producten en opdrachtgevers. Uw product wordt tot de pixel nauwkeurig aangeleverd!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play