Ik ben een ervaren tekstschrijver en online professional gespecialiseerd in het creëren, implementeren en uitvoeren van digitale strategieën, leiding geven aan redacties, eindredactie en het bouwen en laten groeien van online merken en kanalen door middel van social media en SEO.

Ik beschik over meer dan tien jaar ervaring als (SEO) Copywriter. Ik heb onder andere teksten verzorgd voor North Sea Jazz, City Marketing Dubai en Auto Trader. Tevens word ik door meerdere bureaus ingezet voor het schrijven van teksten voor hun opdrachtgevers.

Naast copywriter ben ik ook journalist. De afgelopen acht jaar heb ik als freelance journalist gewerkt voor meerdere uitgeverijen en magazines. De laatste vijf jaar ben ik hoofdredacteur geweest van meerdere magazines en heb ik als algemeen hoofdredacteur in de functie van uitgever gewerkt. Gedurende deze tijd heb ik ook gastcolleges aan hoge scholen en cursussen aan ondernemers gegeven omtrent online media.

Door mijn ervaring ben ik in staat om met al mijn opdrachtgevers mee te denken en hen van waardevol advies te voorzien. Of het nu gaat om zakelijk schrijven, creatief schrijven, journalistieke werkzaamheden, SEO copywriting, SEA, social media en community management of complete digitale strategieën. Ik beschik over uitvoerige kennis van WordPress, diverse SEO-tools, Google Analytics, alle primaire social media en social media advertising, native advertising en MailChimp.

Een prettige samenwerking, kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle service vind ik zeer belangrijk. In overleg komen wij altijd tot de ideale oplossing voor een scherpe prijs. Daarbij weet u altijd waar u aan toe bent: mochten er correcties of wijzigingen nodig zijn, dan voer ik deze door binnen onze afspraken, zonder meerprijs. Ik lever pas op wanneer u 100% tevreden bent.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play