Training
Er is veel discussie wat betreft het rendement van trainingen en terecht! Daarom kies ik voor een methodiek waarbij het voortraject, draagvlak creëren binnen een organisatie, de trainingen met focus op zowel het emotionele als cognitieve brein , uiteraard de individuele deelnemers zelf én de borging allemaal belangrijk zijn en meegenomen worden in een trainings- en/of coachingstraject. Hierdoor is concrete gedrags- en cultuurverandering op lange termijn mogelijk. Iedere organisatie, afdeling- team heeft haar eigen dynamiek en behoefte. Dat vraagt altijd om maatwerk, ongeacht de trainingsvraag.
Of het nu gaat om klantgerichter werken, betere communicatie binnen een team of afdeling, omgaan met agressie, advies over de inrichting van uw KCC, loopbaantrajecten voor uw medewerkers, werving&selectie/functionerings- beoordelings- of verzuimgesprekken voeren, of concrete kwalitatieve en kwantitatieve metingen, ik help u graag inzicht te verkrijgen en een passend traject samen met u in te richten.
Altijd rekening houdend met de identiteit, missie visie en kernwaarden van uw bedrijf en aansluitend bij uw dagelijkse praktijk.

Coaching
Mensen in hun kracht zetten, hen faciliteren om eigen antwoorden te vinden op vragen, helpen herkennen en bewustworden van blokkades en beperkende overtuigingen en deze oplossen, is waar ik als coach voor ga. Altijd met hoofd, oog, oor en hart voor datgene wat die persoon nodig heeft, hier en nu. Dit bereik ik middels diverse interventiemethodes, met als basis Co-Active Coaching. Ieder mens verdient het zichzelf te mogen zijn en een moeiteloos leven te leiden. Burn-out, chronisch moe, relatie-problemen, angsten, moeite met het vinden van een plaats in de maatschappij, loopbaanbegeleiding, of 'gewoon', weten dat 'het' zo niet langer kan; ik help je graag en met liefde om een permanente verandering in je leven te creëren.

Wat kenmerkt mij?
Passievol, netwerker, kwaliteitsgericht, pragmatisch, sensitief, empathisch, analytisch, humorvol, enthousiast, commercieel, mensgericht, resultaatgericht, creatief, in het NU, blijven leren en ‘ont’wikkelen

Mijn manier van werken?
* Trainen in kleine groepen
* Individuele leerdoelen voor iedere deelnemer
* Werken met praktijkvoorbeelden/eigen casuïstiek
* Interactieve methodes - aansluitend bij de doelgroep (generatie X/Y - Z/functioneringsniveau)en
het doel van de training
* Inzet van E-learning methodes daar waar mogelijk/gewenst/bijdragend aan doel trainingstraject
* Meten = weten; weten waar je staat als organisatie en de kwaliteit van de dienstverlening
* Vertrouwelijkheid, humor, respectvol confronterend
* Borging/nazorg in de praktijk!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play