Expert in internationale logistiek, Adviseur, Interim Logistiek/Export manager, Import/Export

Werkzaam als logistiek adviseur en interim Logistiek manager.
Als vakkundige professional kan ik uw bedrijf begeleiden bij uw (eerste) projecten van of naar het buitenland. Ook kan ik u adviseren of begeleiden bij de aansturing van aanpassingen en standaardisatie binnen uw supply chain documentatie en processen in de stap naar internationaal zakendoen.

19 jaar actief binnen verschillende facetten van supply chain management, waarvan ruim 12 jaar internationale ervaring als projectcoördinator voor de volledige supply chain bij de uitvoering van internationale ziekenhuisprojecten. 2 jaar als kwaliteits- en proces manager binnen een productie omgeving.

Ik sta bekend om mijn accuratesse, creatief probleemoplossend en analytisch denkvermogen, daarnaast heb ik een grote affiniteit met computerprogramma’s. Daarom ben ik gedurende mijn gehele loopbaan betrokken geweest bij het opstellen van procedures en standaardiseren van documenten. Bij verschillende werkgevers werd tijdens mijn dienstverband een nieuw ERP/CRM-systeem in gebruik genomen of ISO-certificering behaald. Bij alle werkgevers heb ik in dit proces een actieve rol gespeeld.

Behalve 19 jaar ervaring binnen de supply chain, heb ik mij ook verder ontwikkeld door het volgende van verschillende opleidingen zoals Nevi 1 en kwaliteits- en procesmanagement. Het opstellen van procedures en beschrijven van processen is dan ook een tweede natuur geworden.

- Professioneel niveau Nederlandse en Engelse taal
- Ruime ervaring met alle MS Officeprogramma’s, expert met Excel.
- Ervaring met ERP systemen; oa. SAP, SuperOffice en AGP.
- Uitstekende plannings- en organisatievaardigheden
- Creatief probleemoplossend en analytisch denkvermogen
- Cultureel sensitieve onderhandelingsvaardigheden
- Stressbestendig
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play