Organisaties in verandering, mijn tanden zetten in lastige nieuwe vraagstukken. Daar houd ik van!

Ik kijk vanuit de strategie(verandering) van de organisatie naar bedrijfsprocessen. In hoeverre interacteren de processen, de (technische) hulpmiddelen en het gedrag van mensen met elkaar. En hoe kun je deze afzonderlijke elementen en in samenhang met elkaar, efficiënter en effectiever inzetten? Daar ligt mijn kracht: probleemanalyse, het doen van verbetervoorstellen, uitvoeren van deze voorstellen in projecten en het borgen van de oplossingen in de organisatie.

Als senior business project & change manager bij Van Lanschot en ING heb ik ruim 15 jaar grote complexe projecten gemanaged; vanaf de analysefase tot en met de implementatie binnen het domein Private Banking. Deze projecten zijn o.a. gedreven door focus op compliance / veranderende wet- en regelgeving, procesoptimalisatie, het verbeteren van de klantbeleving en productinnovaties.

Door te werken met een professioneel (zelfsturend) team, de inzet van verschillende project-, proces- en veranderingsmethoden en technieken (Agile, LEAN, Prince II, IPMA) en in nauwe afstemming met onze stakeholders, zorg ik samen met mijn team voor uitstekende resultaten. Dit doe ik met een kwinkslag, respect en zorg. En weet ik complexe vraagstukken te vertalen naar hanteerbare, begrijpelijke delen.

Ik geloof heel erg in de kracht van projectmanagement, omdat het guidance en structuur geeft om van A naar Z te komen. Naast de strategie- en structuurkant van change heb ik grote aandacht voor mensen. Ik begeleid ook graag uw organisatie bij gedragsverandering: degenen die de verandering te verwerken krijgen, helpen in de transitie naar gewenste houding en gedrag (ADKAR).
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play