Freelancer - Monique Philippi | Freelancer.nl
Monique Philippi
Specialist in verander- & engagementcommunicatie

Organisaties in verandertrajecten, help ik richting te geven naar hun organisatiedoel. Na een grondige analyse geef ik hen haarscherp inzicht in de in- en externe communicatie en de middelen die nodig zijn. Daarbij is mijn overtuiging dat je relaties binnen de organisatie waardevoller kunt maken door de eigenheid en waarden voor het voetlicht te brengen. Zo worden relaties krachtiger, komen er nieuwe relaties en komen ze in beweging. Dit zorgt voor meer onderling begrip en afstemming. En op termijn voor meer betrokken medewerkers en klanten.

Binnen dit speelveld faciliteer ik het management en medewerkers. Dat doe ik met een sterke, oprechte betrokkenheid en interesse in de organisatie, het management, de mensen, de omgeving of de verandering. Ik draag ideeën aan die resulteren in draagvlak bij stakeholders. En ik ondersteun het management en medewerkers in goede communicatie naar stakeholders. Denk daarbij aan dialoog en een bottom-up benadering. Aan een krachtige positionering. En duidelijke informatie. Waardoor medewerkers en klanten in staat zijn zelforganiserend te zijn.

Ik ben in staat op een proactieve en ondernemende manier te zorgen voor impact en urgentie.

Ik geloof dat je sterke merken van binnenuit bouwt. En dat dit een co-creatie is van marketing, sales, HR, communicatie en leidinggevenden.

Ik anticipeer snel, weet wat er in de omgeving speelt en zorg voor tussentijdse successen. Dat geeft binnen organisaties acceptatie en enthousiasme voor de volgende stap.

In mijn praktijk is de stem van de klant leidend en laat deze het hart van de organisatie sneller kloppen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play