********************* staat voor passie voor woorden en mensen. Een goede tekst draait namelijk om meer dan alleen woorden. Een goede tekst is een verlengstuk van u als bedrijf, als merk. Het straalt uw passie uit en laat uw kennis zien. Maar succesvolle bedrijfscommunicatie draait uiteindelijk om uw klant. En dat moet uw communicatie laten zien. Hoe? Door in uw teksten het antwoord te bieden voor het probleem van uw klant.

De toon is afhankelijk van de cultuur en het land van uw klant. Technisch voor Duitsland, groots voor Amerika. Kort voor Japan, vol bijvoeglijk naamwoorden voor de Fransen. Zaken doen over de grens? Zorg dat u de cultuur van uw klant vangt in uw teksten. Als international business communication specialist met 20 jaar ervaring zorgt ********************* niet alleen voor de juiste toon, maar ook voor de correcte Engelse vorm.

Maar in welke taal ook; uiteindelijk draait het er in al uw teksten om dat ze uw passie en kennis uitstralen en tegelijkertijd een antwoord bieden aan uw klant. Niet door grootse woorden te gebruiken, maar door vertrouwdheid en nabijheid uit te stralen. Communicatie moet daarom passievol en praktisch zijn.

********************* - Passie voor woorden en mensen
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play