Mijn naam is Nadine *********, eigenaresse van Tekstbureau ********* en ************, én sinds kort mag ik mezelf ook auteur noemen. In november 2017 tekende ik namelijk een boekcontract bij Uitgeverij Kluitman, waar mijn spannende Young Adult Eén waarheid in 2018 zal verschijnen. Voor mij een droom die uitkomt.

Mijn passie voor het geschreven woord begon al op jonge leeftijd. Ik kon lezen voordat ik mijn veters leerde strikken en schrijven deed ik nog voor ik mijn eerste zwemdiploma haalde. Op mijn zevende wist ik het dan ook al heel zeker: ik wilde schrijfster worden.

Terwijl ik de afgelopen jaren hard aan mijn manuscript werkte, schreef ik teksten voor een online tekstbureau om de rekeningen te kunnen betalen. Dat vond ik eigenlijk wel heel erg leuk om te doen en daarom heb ik in januari 2017 Tekstbureau ********* opgericht.

Voor mij is er niets leuker dan iedere dag werken met tekst. Ik zie het als een uitdaging om jouw ideeën, visie en verhaal om te toveren tot een stuk tekst waar jíj blij van wordt. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Tot snel!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play