Passie voor Social Media en Content.
Oprichter van Flamingo Social Media Services is Nanke ****. Het ondernemerschap is haar met de paplepel ingegoten. Ze wist dan ook al snel dat ze onder eigen vlag haar creatieve kant wilde verenigen met haar liefde voor social media. Nanke’s missie is om, samen met haar netwerk van specialisten, haar klanten volledig te ontzorgen in online marketing. ***************** is dan ook een ‘one-stop-shopping’-bureau waar u terecht kunt voor alle fases van uw online marketing strategie. De nadruk ligt altijd op een uniek, persoonlijk en custom made design van uw merk, waarmee we úw verhaal vertellen aan uw doelgroep.

Full service partner
***************** is uw partner voor al uw online marketing vraagstukken. Uw doelen en uw passie zijn de basis voor de perfecte online marketing strategie. Wij ontwerpen, ontwikkelen, creëren, beheren, meten en optimaliseren. En dat doen we vanuit onze passie voor online marketing. Wij spreken uw taal en vertalen uw merk in een custom made design. Uniek, persoonlijk en herkenbaar.
***************** is een onderdeel van de Business & IT Alignment Group (BITAG BV). BITAG levert aanvullende expertises om klanten te ontzorgen op gebied van Digitale Transitie.

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van Social Media Services en hoe we hier in kunnen ondersteunen. Neem dan contact met ons op. ************ of **********.

Portfolio : ************/nankeover
Meer informatie : ************
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play